سختي گيررزيني

سختي گيررزيني

سازنده كلرزن مايع

۱۶ بازديد

 

 سازنده كلرزن مايع

شركت اطلس آب سازنده انواع دستگاه كلرزن مايع و پكيچ تزريق موادشيميايي

انواع كلرزن و سيستم كلر زنيكلرزن مايعكلرزن گازي,دوزينگ پمپ, پمپ تزريق, پكيج كلرزني

 كلر زن مايع  
 
كلر زني گازي

دستگاه تزريق كلر 
از كلر زني براي دستگاه هاي تصفيه اب صنعتي يا سيستم اب و فاضلاب براي ضدعوفني و گندزدايي استفاده ميكنند. قيمت ارزان كلر استفاده از اين محصول را گسترش داده است . همچنين براي ضدعفوني و گندزدايي اباستخرها نيز از كلر و دستگاه كلر زني استفاده ميكنند. كلر در دو مدل گازي و مايع استفاده ميشود . علاوه بر اينكهكلر و دستگاه كلر زني فوايد زيادي دارد اما نبايد نسبت به خطرناك بودن گاز كلر بي توجه باشيم همين امر باعث شده تا ما استانداردهاي لازم و پيش بيني هاي لازم را در خصوص تهيه و توليد اين دستگاه كلر زني با دقت بالايي انجام دهيم .

از كاربردهاي دستگاه كلر زني و پكيج تزريق مواد شيميايي ميتوان به موارد زير اشاره كرد:

1 – براي گندزدايي و ضدعفوني اب و فاضلاب 
2 – استفاده در دستگاه هاي تصفيه اب صنعتي يا اب شيرين كن هاي صنعتي 
3 – براي ضدعفوني و گندزدايي اب استخرها
4-  تزريق مواد ضد رسوب به بويلرها 
5 - تزريق مواد ضد رسوب به سيستم تصفيه اب صنعتي براي جلوگيري از ايجاد رسوب در وسل ممبران 

1از مزاياي دستگاه كلر زني يا كلر ميتوان به :
1- نسبت به مواد گندزدا يا ضدعفوني ديگر ارزان تر است 
2 – به وفور در دسترس است و براي تهيه آن مصرف كننده به مشكل بر نخواهد خورد

دستگاه كلر زن مايع به دو صورت اتوماتيك و نيمه اتوماتيك قابل طراحي و توليد است 
  بطور خلاصه 
دستگاه كلر زن مايع شامل قطعات زير مي باشد :

1 – پمپ مكش كلر يا اصطلاحا دوزينگ پمپ  Dosing Pump كه با توجه به دبي تعيين ميشود 
2 – مخلوط كن يا ميكسر و الكتروموتور
3 – تنظيم كننده هاي مقدار تزريق كلر مانند رله و شيرهاي سلونوئيدي 
4 – نمايشگر تعيين مقدار كلر باقي مانده در مخزن 
5 – سنسور اندازه گيري كلر آزاد در اب 
6 – مخزن ذخيره از جنس پلي اتيلن مناسب براي مواد شيميايي 
7 – مجهز به ميكسر جهت تزريق كلر به داخل سيستم 
8 – داراي شيلنگ از نوع  پي وي سي يا از نوع PE
9 – داراي تابلو برق 
10 – سيستم تخليه مخزن و سوپاپ 
11 – داري شاسي نگهدارنده دستگاه از نوع استيل يا گالوانيزه بصورت سفارشي 
انواع كلرزن و سيستم كلرزني : كلرزن گازي – كلرزن مايع

كلر زني:
1 - دستگاه كلر زن مايع در دو حالت قابل طراحي و توليد مي باشد :
الف : دستگاه كلر زن مايع روش اول :
از طريق پمپ تزريق با دوزنيگ پمپ به اب كلر تزريق ميشود، هيپوكلريد سديم و كلسيم به حالت مايع بوده و براي تزريق اين مواد به اب از هيپوكلريناتور استفاده ميكنند.
ب  : دستگاه كلر زن مايع روش دوم : 
ابتدا كلر تحت دماي بالا و فشار پايين به مايع و سپس توسط تبخركننده ها به گاز تبديل ميشود. لازم به ذكر است هنگاميكهكلر به مايع تبديل ميشود درون كپسول هاي مخصوص نگهداري شده و سپس به گاز توليد شده و به كمك دوزينگ پمپ يا پمپ مكش به سيستم تزريق ميگردد . 

2 - دستگاه كلر زن گازي: 
انژكتور، گاز كلر را از طريق كپسول و با كمك كلريناتور به اب تزريق ميكند. 
دستگاه كلر زن گازي از سه قسمت تشكيل شده است :
الف : كلريناتور
ب   : انژكتور
ج    : كپسول 

جهت كسب اطلاع بيشتر از ضمينه كلرزن مايع با شركت اطلس آب تماس حاصل نمايد 02146076082

 

 

 

سختي گيررزيني

۱۳ بازديد

 

شركت اطلس آب سازنده سختي گيررزيني
يكي از شايعترين  مشكلات آب براي استفاده خوراكي و همچنين استفاده از آب در قسمت هاي گوناگون صنايع وجود املاح كليسيم و منيزيم با ستبريه بيشتر از اندازه نرمال است كه سختي به ان گفته مي شود. قالبا در منابع آب زير زميني به خاطر گذر  آب از لايه هاي مختلف خاك، سختي آب بيشتر از منابع آب سطحي است. از لحاظ بهداشتي سختي بيش از اندازه آب باعث نابساماني در گوارش غذا و نيز به وجود آمدن سنگ كليه خواهد شد به صورتي كه بيشترين سختي  مجاز سختي كل براي استفاده آب آشاميدني 500ppm است. اما مي شود نتيجه گرفت كه بي وزن كردن آب در تأسيسات صنعتي به مراتب بسيار با اهميت تر و فوري تر از موارد تأمين نياز هاي خانگي و شرب است به اين دليل كه در بيشتر   صنايع آب مورد بهره برداري قرار ميگيرد و در قسمت هاي پروسه و توليد مي بايست بسيار خالص و بدون املاح باشد و اقتضا مي كند كه سختي آب خروجي از دستگاه سختي گير دائما صفر پي.پي.ام باشد.
براي از بين بردن سختي آب روش هاي گوناگوني هست كه مي شود گفت رايج ترين روش ها براي حذف سختي بكارگيري از سختي گير هاي رزيني ( تبادل يوني ) و همچنين روش شيميايي سختي گيري است 
در سختي گير هاي رزيني يون هاي كلسيم و منيزيم موجود در آب با گذر از ستون رزيني با يون سديم بدل شده وباعث مي شود آب سخت به آب نرم تغيير كند. به شكلي كه آب خارج شده از دستگاه سختي گيررزيني تنها شامل نمك سديم است. رزينهاي دستگاه سختي گير پس از گذشت زمان مشخص دچار مي شوند و كارامدي خود را از دست خواهند داد. اگر رزين با محلول كلرورسديم 10% شستشو پيدا كند، قابليت سختي گيري خود را بدست مي آورد. غلظتهاي كمتر و يا بيشتر نمك اثر كمتري دارند. به كار گيري از از آبهاي گل آلود و داراي مواد آويزان و ايضا آبهايي كه داراي املاح آهن، منگنز، مس و ديگر فلزات سنگين مي باشند، رزينها را مستهلك و آبدهي دستگاه سختي گير كاهش پيدا مي كند. سفارش مي شود قبل از دستگاه سختي گير، مواد ي كه در آب به صورت معلق هستند به وسيله يك فيلتر شني جدا شوند و براي كم شدن املاح فلزات سنگين تصميم مناسب اتخاذ شود. شروع به كار،استفاده و تجديد بار دستگاه سختي گيررزيني امكان دارد دستي، با دستور الكترونيكي، و يا به صورت اتوماتيك صورت مي گيرد.
همه ي دستگاه سختي گير رزيني از ورق كربن به وجود امده و حاوي دريچه بازديد، شبكه لوله كشي مجهز به نازل هاي ورودي و خروجي آب، شير آلات، فشار سنج و مخزن پلي اتيلني ذخيره محلول كلرور سديم است. ابعاد سختي گيرها وابسته به ميزان گذر آب در واحد زمان (دبي) از سختي گير و ميزان املاح موجود در آب دارد. قدرت كارايي هردستگاه نيز بسته به عبور آب، سرعت حركت آب ومقدار سختي آب دارد.كمترين و بيشترين فشار كاري متناسب براي دستگاه هاي سختي گير به ترتيب 2 و 5 اتمسفر مي باشد. در شركت آتيه انرژي تلاش  دستگا ههاي سختي گيري رزيني در گنجايش  هاي گوناگون براساس احتياج براي تصفيه اقسام آب ها با درجات سختي گوناگون ساخته مي شوند.

جهت خريد دستگاه سختي گيررزيني با كارشناسان شركت اطلس آب تماس حاصل نماييد

 

021-46076082